Tüp bebek tedavisi işlemi için yaş sınırı var mı?

kibris tup bebek yas siniriKıbrıs tüp bebek merkezi tedavisi işlemleri için yaş sınırı hastalarımız tarafından çok merak edilen bir konudur.

Tüp bebek tedavisi 18 yaşını doldurup da menopoza girmemiş kadınlara uygulanması için geliştirilen bir tedavi yöntemidir. Fakat Tüp Bebek tedavisini belirleyen en önemli hususlar, kadının yumurtalık durumu daha önceden çocuk sahibi olunması, kronik bir rahatsızlığı olup olmaması durumuna göre karar verilir.

Eğer bebek adayı kadında azalmış bir yumurtalık kapasitesi var ise yumurta rezervi zamanla daha da azalacağı için tüp bebek tedavisine geçmek konusunda zaman kaybedilmemesi gerekir.

Peki nedir bu durumlar?

  • Tüp tıkanıklığı

  • Erkekte azospermi denilen menide hiç sperm olmaması durumu

  • İleri derecede azalmış yumurtalık rezervi olan durumlarda tüp bebek tedavisi vakit kaybedilmeden yapılmalıdır.

  • Kız bebekte doğum esnasında maksimum sayıda olan yumurta hücresi sayısı özellikle genç kızlığa girilen dönemden itibaren her geçen gün gittikçe azalmaktadır.

Bu bilimsel veri bize özellikle evlilik çağında gebe kalma problemi yaşayan ve bu nedenle yapılan ultrasonda veya over yumurtalık rezervi testlerinde düşük yumurtalık rezervi (düşük over rezervi) saptanan kadınların vakit kaybedilmeden ve titizlikle üreme kapasitesinin ortaya konması gerçeğinin çok önemli olduğunu göstermektedir.

Bu gibi durumları olan kadınlarda bilgilendirilme detaylıca yapılıp yumurta rezervi geri döndürülemeyeceği için hali hazırda sahip olduğu yumurta kapasitesi over rezervi daha da azalmadan bu yumurta hücrelerinin evli ise tüp bebek şeklinde evli değilse yumurta dondurma şeklinde saklanması oldukça önemlidir.

Yumurta Donasyonu

yumurta donasyonu kibrisYumurta donasyonu (bağışı) IVF, doğurganlık sorunları olan kadınların çocuk sahibi olma fırsatını yakalar. Yumurta bağışı olan IVF, yumurtaları başarılı bir hamilelik üretmeye uygun olmayan kadınlar için kısırlık tedavisidir. Bazı kadınların yetersiz yumurta üretimi, diğer kadınların kalitesiz yumurta üretimi vardır. Menopoz yaşını aşan ve IVF yumurta bağışı tedavisi için iyi aday olan yaşlı kadınlar. Yumurta bağışı ile IVF uygulanan kadınların çoğu 40 yaşın üzerindedir.

Yumurta donörü ivf prosedürü, ivf tedavisi için bir prosedür gibi gerçekleştirilir, tek fark, genç ve sağlıklı bir kadının yumurtasını kendi yumurtalarınızdan ziyade sağlamasıdır.

Kuzey Kıbrıs'ta Yumurta Bağışı Yasaları

Diğer ülkelerden farklı olarak Kuzey Kıbrıs'ta yumurta bağışı tamamen anonimdir. Kuzey Kıbrıs'ta yumurta bağışı ile gebe kalan her çocuk. Bu yasa aynı zamanda yumurta vericisi ve hedeflenen ebeveyn için de geçerlidir. Her iki taraf da hastaların kimliğini veya yumurtalarını alıp bağışlayan donörü izleyemeyecektir. Verici ve alıcı kimlik bilgileri Kuzey Kıbrıs yasalarına göre kesinlikle gizli olduğundan hem hasta hem de donör kimliği anonim kalacaktır.

Kadınlara Tavsiye Edilen Yumurta Bağışı:

  1. Yumurtalıkları yumurta üretmeyen kadınlar

  2. Menopoz Öncesi, Menopoz, Cerrahi Olan Kadınlar

  3. Yumurtalıkların cerrahi olarak çıkarılması olan kadınlar

  4. Yumurtalık bulunmayan kadınlar

  5. Kalıtsal genetik koşullardan dolayı

  6. Donör Seçimi ve Taraması

  7. Bağışçılar düzenli taramadan geçirilmeli ve doğurganlık ve bulaşıcı hastalık açısından test edilecektir.

    Doğru bir donör eşleştirme işlemi için bize aşağıdaki bilgileri vermenizi rica ediyoruz:

    1. Sizin ve ortaklarınızın fiziksel özellikleri örneğin: ten renginiz, saç renginiz, göz renginiz

    2. Bireylerin kan grupları

    3. Tedavinize başlamaya hazır olduğunuzda, bir "verici alıcı formu" doldurmanızı isteyeceğiz. Bu formda, bize kendi fiziksel özelliklerinizin yanı sıra daha fazla donör spesifikasyonu sağlayacaksınız. Bize verdiğiniz bilgilere dayanarak, donör havuzumuzu kriterlerinize uyacak şekilde daraltabileceğiz ve en iyi eşleşen yumurta donörlerimizi kısa listeye alabileceğiz. İlk tarama işlemi tamamlandıktan sonra seçebileceğiniz bir yumurta donörü listesi verilecektir.

      Donör seçildikten sonra donör hormon enjeksiyonlarının tedavisine alınacaktır. Yumurtalar alındıktan sonra, yumurta donörünün rolü tamamlanır. Daha sonra erkek hastadan semen örneği toplanır ve oositler vericisi ile ICSI oluşturmak için kullanılır. Embriyolar belli bir aşamada olduktan sonra femal hastanın uterusuna transfer edilirler.

Kibris Tup Bebek Merkezi

kibris tup bebek ivfGünümüzde 5 kişiden neredeyse 4 kişinin çocuğu olmamaktadır. Bu sebeple tüp bebek merkezine oldukça fazla başvurular yapılmaktadır. Başarı oranı oldukça yüksek ​olan hastanemiz (Kıbrıs IVF Tüp Bebek Merkezi) ​en çok tercih edilenler arasındadır.

Çocuğu olmayanlar hemen panik yapmamalıdır. Öncelikle kadın bir jinekoloğa görünmelidir. Erkek ise bir üroloğa muayene olmalıdır. Doktorun baktığı testlerden sonra önerilen tedaviler ve ilaçlar kullanılmalıdır. Gebe kalmak için en önemli faktör stresli ortamlardan uzak durmaktır.

Kadınların üreme organları her zaman gebe kalmamaktadır. Kadın üreme organları sistematik olarak 1 ayda sadece 3 ve 4 günde hamile kalabilir. Kadınların yaşadıkları adet döngüleri en az 24 gün en fazla 38 gün olabilir. Eğer 24 günden az 38 günden fazla ise bir hekime görünmelidir.

Yumurtalık kısmında oluşan ve olgunlaşan yumurta hücresi bir kanal gibi tüpün içerisinden geçerek rahme atılır. Adetin 1. Gününden saymaya başlayarak 14. Gün hamile kalmak için uygun ve elverişlidir. Fakat herkesin aynı aralıklarla adet görmediği bilindiğinden bu günler toplam adet günlerini ikiye bölerek bulunabilir. Spermle tüp içerisinde karşılaşan yumurta hücresi birbirlerine özlerini bırakarak embriyo oluştururlar.

Girne IVF Tüp bebek​ ve kadın sağlığı merkezinin web sitesine erişmek için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.

Telefon ve tabletlere kurulan bazı regl dönemi uygulamaları hamile kalma günlerini otomatik olarak hesaplamaktadır. Bunun yanı sıra ovülasyon testi denilen gebelik testine benzer testlerle yumurtlama takip edilebilir.Ovülasyon testleri idrardan bazı hormonlara bakılarak yapılmaktadır. Aynı gebelik testi gibi kaset

tipidir. Adetin 6. Gününden itibaren yapılamaya başlanır. Testin üstünde kırmızı çizgi hazırdır. İdrar damlatıldıktan sonra 2. Kırmızı çizgi çıkar. Bu çıkan çizgi pembe renk olarak görünür ve yumurtlama gününe doğru koyulaşır. En koyuyu kırmızı görüldüğü an gün aşırı ilişki denenmelidir. İlişkiden 12 gün sonra gebelik testi ile sonuç öğrenilebilir. Cinsel ilişkiden sonra yarım saat hiç kalkmadan yatılmalıdır. 

Tüp Bebek Merkezine Ne Zaman Başvurulmalıdır?

Yeni evlenen 25 yaş altı çiftlerin en az korunmasız 1 yıl boyunca düzenli cinsel ilişki yaşanmalıdır. 30 yaş üzeri çiftlerin 6 ay boyunca korunmasız cinsel ilişki yaşanmalıdır. Gebelik yaşanmıyorsa öncelikle bir jinekoloğa ve üroloğa çiftler başvurur daha sonra doktorları duruma göre önce yumurta takipli gebelik, aşılama ve en son tüp bebek önerir.

Yumurta Takipli Gebelik Ne Demektir?

Adetin 3. Gün jinekoloğa gidilir. Öncelikle rahim ve yumurtalıklara ultrason ile bakılır. Kişinin durumuna bağlı ya hap ya da göbek deliğinin çevresine vurulacak hormon içeren ilaçlarda yumurtalıklar uyarılmaya başlar. 2 günde bir kontrol edilmeye başlanır. En fazla 3 yumurta oluşturulur ve yumurtalar 20 mm olması beklenir. Yumurtalar gerekli boyuta ulaştıktan sonra çatlatma iğnesi yapılır ve 48 saat sonra doğal yolla cinsel ilişki beklenir. Gün aşırı ilişkide 12 gün sonra gebelik testi yapılabilir.

​ Aşılama Nasıl Yapılır?

Aşılama da adetin 3. Günü doktora muayene ile başlar öncelikle yumurtalık ve rahme bakılır. Karın bölgesinden vurulacak hormon içeren iğnelere başlanır. Yumurta takibinde olduğu gibi 3 tane yumurta oluşması beklenir. Yumurta boyutları 17 mm ile 20 mm olduktan sonra çatlatma iğnesi vurulur.

Çatlatma iğnesinden sonra yumurta hücresi yumurtalıktan ayrılarak tüplere doğru ilerler 48 saat sonra çift tekrar hastaneye gelir ve erkekten sperm hücreleri alınarak laboratuvara bırakılır. Spermlere laboratuvar da yıkama işlemi yapılır ve solüsyonlar içine konur.

Bu sayede sperm hücrelerinin hızları ve canlılığı artar. Hazır olan sperm hücresi kadının vajinasından ince bir katater ile rahim iç kısmına püskürtülerek bırakılır. 12 gün sonra gebelik testi ile sonuç öğrenilebilir.

Yumurta takibi ve aşılamaya rağmen eğer gebelik oluşmaz ise artık çift tüp bebek merkezine yönlendirilir.

Girne IVF tüp bebek merkezi​ çiftleri güler yüz ile karşılayarak öncelikle önceki tedavilerini incelerler daha sonra çifti tekrar muayene eder doktorlar. Öncelikle gebeliğe engel olan sebeplerin saptanması gerekmektedir.

  1. Gebeliğe neler engel olabilir?

  2. Sebepsiz kısırlık

  3. Sperm hücrelerinin hareketsiz olması

  4. Sperm sayısının düşük ya da çok az olması

  5. Yumurtlama da sorunlar

  6. Polikistik over sendromu

  7. Rahimde bulunan kistler

  8. Tüplerin tıkalı olması

  9. Rahim şekil bozuklukları


Tüp Bebeğe Başlarken Neler Yapılır?

Tüp bebeğe adetin 3. Günü başlanır. Karın çevresinden yüksek dozda hormon ilaçları barındıran iğneler verilmektedir. Tüp bebekte amaç maksimum düzeyde yumurta elde etmektir ne kadar çok yumurta elde edilirse tedavi o kadar pozitif ilerlemektedir. Hormon ilaçları vurulurken yumurta boyutları 17 mm ile 20 mm olduğunda çatlatma iğnesi vurulur ve artık yumurta toplama işlemi yapılmalıdır.

Yumurta toplama işlemi yaklaşık olarak 20 dakika anestezi altında yapılmaktadır. Rahime ince bir çubukla girilir ve rahim delinerek yumurtalıklara geçer. Bütün yumurtalar toplanır. Yumurta toplama işlemi yapılırken erkekte bu sırada özel odalarda sperm örneği verir.

Toplanan yumurtalar ve alınan spermler laboratuvara gider. Laboratuvar ortamında bütün yumurtlar spermle döllenmesi sağlanır ve bir gün beklenir. Ertesi gün döllenen yumurta sayılarına bakılır.

Döllenen yumurtalara bazı kalite değerleri verilmektedir. Bu değerler a. b. c ve d ‘dir. rakamla verilen değerler ise 1, 2, 3, 4, 5 ‘tir. En iyi embriyo 5 aa kalitedeki embriyo olarak görülmektedir. Embriyoların 5. Güne gelmesi beklenir ve 5. Güne gelen embriyoların hepsi dondurulmak üzere dondurucuya konur.

Anne Adayına Bu Sırada Ne Yapılır?

Anne adayına rahim dinlendirme işlemi uygulanır. Yumurta toplamadan sonra 2 adet beklenmesi durumuna rahim dinlendirilme işlemi denir. Bunun sebebi ise yumurta toplanırken rahim duvarının delinmesidir. Eğer hemen taze transfer yapılır ise rahim kendisini tedavi etmek için hücrelerini gönderir. Embriyo konulduğunda embriyo beslemeyi ikinci sıraya atmaktadır. Bu sebeple olumsuz negatif sonuçlar alınabilir.​

Anne Adayı 2. Adeti Gördükten Sonra Neler Yapılır?

Anne adayı yumurta toplamadan sonra 2. Adeti gördükten sonra adetin 3. Günü tekrar doktoruna gider ve muayene olur. Eğer rahmin durumu uygun görülürse bu sefer rahim kalınlaştırmak amaçlı bazı hormon ilaçları verilir. Bu hormon ilaçları hem iğne hem de hap olmaktadır. Adetten yaklaşık 12 gün sonra rahim kalınlaşması istenilen mm ulaştığında embriyo transferi için uygundur.

Donmuş Embriyo Transferi Nasıl Olmaktadır?

Donmuş embriyo transferi için rahim kalınlaştırma istenilen düzeye geldikten sonra transfer için dondurucudan kalitesi en yüksek embriyo çıkarılır ve yavaş yavaş çözülmesi beklenir. Transfer yapılacağı zaman anne adayı yaklaşık olarak 2 litre su içer ve idrara sıkışması beklenir.

Anne adayı gerekli koşulları sağladığında rahime ince bir katater yardımı ile girilir ve embriyo rahmin en kalın yerine bırakılır. Bırakılan embriyo ertesi gün rahim iç duvarına gömülmesi beklenir. Donmuş embriyolarda en erken 7. Günde gebelik durumu pozitif çıkabilir ama en doğru sonuç için 12. Gün gebelik testi yapılmalıdır.

Transferde sonra ağır eşyalar kaldırılmamalıdır. Günlük hayatına kişi devam etmelidir. Gerekli verilen ilaçlar kullanılmalıdır. Doktor ve embriyoloğun dediklerine uymalıdır. Tüp bebek yatmayı gerektiren bir işlem değildir. Kan akışının sağlanıp embriyonun yerleşmesi için mümkün olduğunda hareketli olunmalıdır. Doktorların dışında söylenen hiçbir şeye kulak asılmamalıdır. 

Tüp Bebek Tedavisi Nasıl Uygulanır?

ivf bebekKıbrıs'ta Tüp Bebek Tedavisi Nasıl Uygulanır konusuna gelinirse,

Öncelikle danışmanımız sizinle iletişime geçerek bir planlama oluşturulur. Tedavi süreci, yöntemi, kullanılacak ilaçlar vs. tüm konu hakkında bilgilendirme yapılır.

Ardından uzman doktorlarımız tüp bebek tedavisine başlamadan önce havalimanından transfer ve konaklayacağınız otel planlaması yapılır.

Tüp Bebek yöntemi işlemine başlanılır. Detaylı bilgiyi bu adresten bulabilirsiniz.

Kıbrıs Tüp Bebek Merkezleri Fiyatları (2024)

03Avrupa'da tüp bebek fiyatları 10.000 ile 15.000 Euro arasında yapılmaktadır.

Kıbrıs'ta ise, tüp bebek uygulamalarımız bu rakamların çok çok altında, daha uygun fiyatlarla hatta içinde konaklama, havaalanı transferi gibi birçok hizmetin de yer aldığı hazır paket fiyatlarımız bulunmaktadır.

Yalnız belirtmek isteriz ki, Kıbrıs Girne'deki Tüp Bebek Hastanemizde, tüp bebek yöntemi ile çocuk sahibi olmak isteyen bireylerin, anlaşılan fiyatın dışında (ilaç vb.) ekstra durumların da çıkabileceğini belirtmek isteriz. Tedavi süreci sırasında başarıyı arttıran en büyük faktör, tabi ki bireylerin birbirlerine destek olmalarını hatırlatmak isteriz.

Fiyatlarımız, tamamen hastadan hastaya değişebilmektedir. O yüzden kesin ve net bir fiyat  için öncelikle danışmanımızla konuşun. Kendisi size sorular sorarak, en yaklaşık tüp bebek yöntemi fiyatını söyleyecektir.

Dilerseniz Whatsapp Hattımızdan daha hızlı bir şekilde bize ulaşabilirsiniz --> +90 533 850 02 00

Kıbrıs Tüp bebek tedavi yönteminde ücretleri etkileyen nedenler:

  1. Tüp bebek merkezlerinde fiyatları en çok etkileyen faktörler özellikle aşağıda belirtilmiştir.

  2. İlaçların fiyatları

  3. Tüp Bebek Merkezinin sunduğu tıbbi olanaklar

  4. Kullanılan sarf malzemelerinin kalitesi

  5. Uygulanan teknoloji yöntemleri

  6. Kalifiye eleman sayısı

  7. Doktorların deneyimleri

  8. Sağlıklı gebelik başarı oranları gibi faktörler etkilidir.

Tecrübe (yıl)

12 +

Sağlıklı Gebelik

2400 +

Başarı Oranı

85 %

Hasta Memnuniyeti

99 %

Çalışan Sayısı

21

IVF Tedavi Methodu

12

Daha Uygun Fiyat

70 %

Anlaşmalı Hotel

7

Tüp Bebek Tedavisi ve Aşamaları5 adımda bebek sahibi olun

  • Danışmanlık, İletişim, Ulaşım ve Konaklama

    Danışmanlık, İletişim, Ulaşım ve Konaklama

    Tedaviye başlamadan önce, danışmanlarımız ücretsiz olarak size tüm gerekli bilgileri aktarıp, tedavi sürecinin başlangıcında kullanacağınız ilaçlar vs. öğretilmektedir. Ayrıca yurtdışından Kıbrıs'a gelecek olan hastalarımız için, isterlerse uçak bileti, havaalanı transferi ve otel konaklamasına kadar herşeyi biz planlayabiliyoruz.

  • Yumurtalıkların Uyarılması ve Yumurta Gelişiminin Takibi

    Yumurtalıkların Uyarılması ve Yumurta Gelişiminin Takibi

    Tüp bebek tedavisinde başarı seviyesini en çok etkileyen faktör; hiç şüphesiz kadın yumurtalıklarında çok sayıda yumurta üretilmesidir. Bu yüzden, hastamıza danışmanlık esnasında kullanmasını söylediğimiz ilaçlar sayesinde yumurtalıklar kontrol altına alınır ve yumurta gelişimi sağlanmış olur. Bu bahsettiğimiz ilaçlar cilt altına veya kas içine yapılan iğnelerdir. Yumurtalıkların kontrol altına alınması, ilaçlar vasıtasıyla tahmini 10-12 gün sürmektedir. Yumurta gelişiminizin durumunu takip edebilmeniz için birkaç kez Ultrason cihazlarıyla kontroller yapılır ve duruma göre kanınızda hormon düzeylerine bakılıp ilaçlarınızın doz ayarlaması yapılır.

  • Yumurtaların Toplanması

    Yumurtaların Toplanması

    Yumurta gelişiminin kontrolü sırasında, eğer yeterli sayıda yumurtanın olgunlaştığı görülürse, yumurtaların son gelişim süreci tamamlamak üzere deri altına veya kas içerisinei iğne ile enjeksiyonu yapılır. Yumurtaların toplanması yapılan bu son ilaç tedavisinden sonraki 36. saate programlanır. Yumurtaların toplanması sürecinde, hastalarımıza dilerse sakinleştirici veya uyku verici ilaçlar verilebilir. Eğer isterse yapılacak bu işlemi tamamen anestezi altında da gerçekleştirebiliriz. Tedavi işlemi, örnek vermek gerekirse yumurta gelişim takiplerinizde yapılan vajinal ultrasonografi uygulamasına benzer. Tek farkı; Vajinal ultrasonografi aletine bağlı bir iğnenin vajinadan geçirilip, yumurtalıkların içindeki yumurtaları toplamasıdır. İşlemin süresi tahmini olarak 30 dakikadır. Ardından sperm hücreleri ile dölleme işlemi gerçekleştirilir. Yumurtaların toplanmasından itibaren çiftlere 2-3 saatlik bir dinlenme süresi verir ve hastaneden taburcu ederiz. Bu aşamalardan sonra kullanılacak ilaçlar konusunda çifte bilgi veririz.

  • Laboratuvar İşlemleri

    Laboratuvar İşlemleri

    Daha önceki adımda bahsettiğiniz yumurta toplanmasından hemen bir gün sonra, yumurtalardan kaç tanesinin normal ve sağlıklı bir şekilde döllendiği konusunda çifte bilgi verilir. Labaratuvarımızda döllenmiş olan yumurtalar yaklaşık 2 ile 5 gün içinde izlenir, tespiti uygun görülen zamanda, aralarında en kaliteli olanları seçerek bellirli bir sayıda anne rahmine geri yerleştirilir. Yerleştirme işleminin ne zaman gerçekleştirileceği konusunda çifte önceden bilgi verilir.

  • Embriyo Transferi

    Embriyo Transferi

    Transfer işlemi yöntemine başlamadan önce çifte, transfer edilecek olan embriyo sayısı ve kalitesi hakkında detaylı bilgi verilir. Transfer yöntemi, açıkcası çok basit bir muayene işleminden farksızdır. Herhangi bir ilaç tedavisi veya anesteziye gerek duyulmaz. Transfer öncesi tek istenilen anne adayının su içip idrar torbasını bir miktar doldurmasıdır. Çünkü transfer işlemi ultrasonografik gözlem altında yapılmaktadır. Transfer işlemi esnasında, embriyolar ile yüklenmiş olan bir medikal ince tüp vasıtasıyla rahim ağzından geçirilerek rahim içerisine yerleştirilir. Böylece embriyolar rahim içerisine bırakılır. Eğer yerleştirme işleminden sonra geride iyi kalitede embriyo veya embriyolar kalmış ise çiftin onayı alınıp bu doğrultuda kaliteli embriyolar ileride kullanılmak üzere dondurulup saklanır. Transfer sonrası çift, Tüp Bebek Hastanemiz'de bir süre (3-4 saat) dinlendikten sonra evine yollanır. Anne adayının o günü sadece dinlenerek geçirmesi istenir. Gebeliğin gelişimine destek çıkması açısından progesterone, estrojen ve/veya HCG (hormon) takviyesine, yumurtaların toplanmasından veya embriyoların transferinden sonra başlanabilir. Tedavinin sonucunu, yapılan embriyo transferinden 2 hafta sonra yapılan gebelik testi ile öğrenmek mümkün olmaktadır. Eğer gebelik testi pozitif çıkarsa 3 hafta sonra bebeğinizin kalp atımlarını gözlemlemek için ultrasonografi randevusu verilir.

Fotoğraf GalerisiKıbrıs ~ Kıbrıs Tüp Bebek Merkezimiz

Hasta YorumlarıBaşarı hikayalerimizi paylaşıyoruz

Kıbrıs Tüp Bebek'te çalışan tüm personele ve doktoruma çok teşekkür ederim
Artık her şeyin bittiğini ve bebek sahibi olamayacağımızı düşündüğümüz noktada internette araştırma yaparken Kıbrıs Tüp Bebek Merkezi’ni buldum. İlk etapta çok güvensizdim. Eşim zaten Kıbrıs’a çok tepkiliydi. Sonrasında hemşire hanım ile görüştükçe dürüst bilgilendirme ve ince ayrıntı vererek tedaviyi anlatması, her aradığımda saat kaç olursa olsun yanıt vermesi benim güvenmemi sağladı. İlk defa uçağa bindik , hiç bilmediğimiz bir yere geldik. Havaalanından bizi karşıladılar otele yerleştirdiler. Her konuda yardımcı oldular allah razı olsun. Tedavimiz çok güzel geçti ama yinede hamile kalacağıma dair hiç umudum yoktu. Sonuç çıktığı zaman büyük bir ağlama krizine girdim inanamadım... İlk muayeneye gittiğimde ise ikiz olduğunu öğrendim. Şimdi Asya ve Arda'ya kavuştuk.
avatar022

B&Y

Hasta YorumlarıBaşarı hikayalerimizi paylaşıyoruz

Herkese kesinlikle sizi tavsiye edeceğim
Başta Dr. Verda Hanım olmak üzere ve Kıbrıs Tüp Bebek Merkezi’nizde çalışan hemşiresinden sekreterine kadar tüm ekibe kucak dolu sevgilerimle, sayenizde çok mutlu günler yaşıyoruz. Merkezinizde çalışan bütün arkadaşlar bizlere çok nazik ve güler yüzlü davrandılar. Kendimizi moral olarak iyi hissetmemize yardımcı oldular. Göstermiş olduğunuz tüm yardımlar, ilgi ve alakanız ayrıca güler yüzünüz için hepinize sonsuz sevgi ve saygılarımızı iletiriz
avatar022

M&Z

Hasta YorumlarıBaşarı hikayalerimizi paylaşıyoruz

HAMİLEYİM!!
Değerli doktorum Verda Hanım, Embriyolog Mustafa Bey, sevgili Gökçe Hemşiremiz ve diğer bütün ekip arkadaşlarına ne kadar dua ve teşekkür etsem azdır. Kaliteli ekip, güleryüzlü hizmet ve başka yerlere göre çok hızlı cevap veren ekip. Bugün kan sonucum çıktı ve HAMİLEYİM!! Bu işte yıllarca çok yoruldum herkes için bu merkezi önereceğim. Ben size güvendim sizde bu güvenimi sonuna kadar devam ettirdiniz. Herkese tekrar çok teşekkür ederim yıllar sonra hayallerimiz gerçek oldu.
avatar022

Ş&D

Hasta YorumlarıBaşarı hikayalerimizi paylaşıyoruz

Sevgili Kıbrıs Tüp Bebek Merkezi sizi ailem kadar çok seviyorum.
Çünkü yıllardır olamadığım tamamlanamadığım kısmımı sizler tamamladınız. Sevgili Verda hocam tüm samimiyetiniz ve dürüstlügünüz için; sevgili Mustafa Bey candan emekleriniz için, canım İdil’im bu meşakkatli sürede bana her türlü desteği ve güleryüzünü esirgemediğin için ve beni sizlerle tanıştıran tüm çalışanlarınızın titizliği için herşeyden önce umutlarımı kaybettiğimde beni de ANNE olma mutluluğuna kavuşturduğunuz için sonsuz teşekkür ederim. Sizi çok ama çok seviyorum. Gelecek yaz bebeğimle Girne’ye mutlaka geleceğim. Sevgiler...
avatar022

S&D

İletişimSorunuz mu var? Hemen cevaplayalım...

contact

KIBRIS TÜP BEBEK MERKEZİ
Fevzi Çakmak Sok. Kurtuluş Cad.
Girne / Kuzey Kıbrıs
Tel: 0533 850 0 200 (Whatsapp)
Email: [email protected]

Haritada Görüntüle

İLETİŞİM FORMU

captcharefresh
Whatsapp Destek