Tüp Bebek Tedavisi Nasıl Uygulanır?

ivf bebekKıbrıs'ta Tüp Bebek Tedavisi Nasıl Uygulanır konusuna gelinirse,

Öncelikle danışmanımız sizinle iletişime geçerek bir planlama oluşturulur. Tedavi süreci, yöntemi, kullanılacak ilaçlar vs. tüm konu hakkında bilgilendirme yapılır.

Ardından uzman doktorlarımız tüp bebek tedavisine başlamadan önce havalimanından transfer ve konaklayacağınız otel planlaması yapılır.

Tüp Bebek yöntemi işlemine başlanılır. Detaylı bilgiyi bu adresten bulabilirsiniz.

Tecrübe (yıl)

12 +

Sağlıklı Gebelik

2400 +

Başarı Oranı

85 %

Hasta Memnuniyeti

99 %

Çalışan Sayısı

21

IVF Tedavi Methodu

12

Daha Uygun Fiyat

70 %

Anlaşmalı Hotel

7

Tüp Bebek Tedavisi ve Aşamaları5 adımda bebek sahibi olun

  • Danışmanlık, İletişim, Ulaşım ve Konaklama

    Danışmanlık, İletişim, Ulaşım ve Konaklama

    Tedaviye başlamadan önce, danışmanlarımız ücretsiz olarak size tüm gerekli bilgileri aktarıp, tedavi sürecinin başlangıcında kullanacağınız ilaçlar vs. öğretilmektedir. Ayrıca yurtdışından Kıbrıs'a gelecek olan hastalarımız için, isterlerse uçak bileti, havaalanı transferi ve otel konaklamasına kadar herşeyi biz planlayabiliyoruz.

  • Yumurtalıkların Uyarılması ve Yumurta Gelişiminin Takibi

    Yumurtalıkların Uyarılması ve Yumurta Gelişiminin Takibi

    Tüp bebek tedavisinde başarı seviyesini en çok etkileyen faktör; hiç şüphesiz kadın yumurtalıklarında çok sayıda yumurta üretilmesidir. Bu yüzden, hastamıza danışmanlık esnasında kullanmasını söylediğimiz ilaçlar sayesinde yumurtalıklar kontrol altına alınır ve yumurta gelişimi sağlanmış olur. Bu bahsettiğimiz ilaçlar cilt altına veya kas içine yapılan iğnelerdir. Yumurtalıkların kontrol altına alınması, ilaçlar vasıtasıyla tahmini 10-12 gün sürmektedir. Yumurta gelişiminizin durumunu takip edebilmeniz için birkaç kez Ultrason cihazlarıyla kontroller yapılır ve duruma göre kanınızda hormon düzeylerine bakılıp ilaçlarınızın doz ayarlaması yapılır.

  • Yumurtaların Toplanması

    Yumurtaların Toplanması

    Yumurta gelişiminin kontrolü sırasında, eğer yeterli sayıda yumurtanın olgunlaştığı görülürse, yumurtaların son gelişim süreci tamamlamak üzere deri altına veya kas içerisinei iğne ile enjeksiyonu yapılır. Yumurtaların toplanması yapılan bu son ilaç tedavisinden sonraki 36. saate programlanır. Yumurtaların toplanması sürecinde, hastalarımıza dilerse sakinleştirici veya uyku verici ilaçlar verilebilir. Eğer isterse yapılacak bu işlemi tamamen anestezi altında da gerçekleştirebiliriz. Tedavi işlemi, örnek vermek gerekirse yumurta gelişim takiplerinizde yapılan vajinal ultrasonografi uygulamasına benzer. Tek farkı; Vajinal ultrasonografi aletine bağlı bir iğnenin vajinadan geçirilip, yumurtalıkların içindeki yumurtaları toplamasıdır. İşlemin süresi tahmini olarak 30 dakikadır. Ardından sperm hücreleri ile dölleme işlemi gerçekleştirilir. Yumurtaların toplanmasından itibaren çiftlere 2-3 saatlik bir dinlenme süresi verir ve hastaneden taburcu ederiz. Bu aşamalardan sonra kullanılacak ilaçlar konusunda çifte bilgi veririz.

  • Laboratuvar İşlemleri

    Laboratuvar İşlemleri

    Daha önceki adımda bahsettiğiniz yumurta toplanmasından hemen bir gün sonra, yumurtalardan kaç tanesinin normal ve sağlıklı bir şekilde döllendiği konusunda çifte bilgi verilir. Labaratuvarımızda döllenmiş olan yumurtalar yaklaşık 2 ile 5 gün içinde izlenir, tespiti uygun görülen zamanda, aralarında en kaliteli olanları seçerek bellirli bir sayıda anne rahmine geri yerleştirilir. Yerleştirme işleminin ne zaman gerçekleştirileceği konusunda çifte önceden bilgi verilir.

  • Embriyo Transferi

    Embriyo Transferi

    Transfer işlemi yöntemine başlamadan önce çifte, transfer edilecek olan embriyo sayısı ve kalitesi hakkında detaylı bilgi verilir. Transfer yöntemi, açıkcası çok basit bir muayene işleminden farksızdır. Herhangi bir ilaç tedavisi veya anesteziye gerek duyulmaz. Transfer öncesi tek istenilen anne adayının su içip idrar torbasını bir miktar doldurmasıdır. Çünkü transfer işlemi ultrasonografik gözlem altında yapılmaktadır. Transfer işlemi esnasında, embriyolar ile yüklenmiş olan bir medikal ince tüp vasıtasıyla rahim ağzından geçirilerek rahim içerisine yerleştirilir. Böylece embriyolar rahim içerisine bırakılır. Eğer yerleştirme işleminden sonra geride iyi kalitede embriyo veya embriyolar kalmış ise çiftin onayı alınıp bu doğrultuda kaliteli embriyolar ileride kullanılmak üzere dondurulup saklanır. Transfer sonrası çift, Tüp Bebek Hastanemiz'de bir süre (3-4 saat) dinlendikten sonra evine yollanır. Anne adayının o günü sadece dinlenerek geçirmesi istenir. Gebeliğin gelişimine destek çıkması açısından progesterone, estrojen ve/veya HCG (hormon) takviyesine, yumurtaların toplanmasından veya embriyoların transferinden sonra başlanabilir. Tedavinin sonucunu, yapılan embriyo transferinden 2 hafta sonra yapılan gebelik testi ile öğrenmek mümkün olmaktadır. Eğer gebelik testi pozitif çıkarsa 3 hafta sonra bebeğinizin kalp atımlarını gözlemlemek için ultrasonografi randevusu verilir.

Fotoğraf GalerisiKıbrıs ~ Kıbrıs Tüp Bebek Merkezimiz

Hasta YorumlarıBaşarı hikayalerimizi paylaşıyoruz

Kıbrıs Tüp Bebek'te çalışan tüm personele ve doktoruma çok teşekkür ederim
Artık her şeyin bittiğini ve bebek sahibi olamayacağımızı düşündüğümüz noktada internette araştırma yaparken Kıbrıs Tüp Bebek Merkezi’ni buldum. İlk etapta çok güvensizdim. Eşim zaten Kıbrıs’a çok tepkiliydi. Sonrasında hemşire hanım ile görüştükçe dürüst bilgilendirme ve ince ayrıntı vererek tedaviyi anlatması, her aradığımda saat kaç olursa olsun yanıt vermesi benim güvenmemi sağladı. İlk defa uçağa bindik , hiç bilmediğimiz bir yere geldik. Havaalanından bizi karşıladılar otele yerleştirdiler. Her konuda yardımcı oldular allah razı olsun. Tedavimiz çok güzel geçti ama yinede hamile kalacağıma dair hiç umudum yoktu. Sonuç çıktığı zaman büyük bir ağlama krizine girdim inanamadım... İlk muayeneye gittiğimde ise ikiz olduğunu öğrendim. Şimdi Asya ve Arda'ya kavuştuk.
avatar022

B&Y

Hasta YorumlarıBaşarı hikayalerimizi paylaşıyoruz

Herkese kesinlikle sizi tavsiye edeceğim
Başta Dr. Verda Hanım olmak üzere ve Kıbrıs Tüp Bebek Merkezi’nizde çalışan hemşiresinden sekreterine kadar tüm ekibe kucak dolu sevgilerimle, sayenizde çok mutlu günler yaşıyoruz. Merkezinizde çalışan bütün arkadaşlar bizlere çok nazik ve güler yüzlü davrandılar. Kendimizi moral olarak iyi hissetmemize yardımcı oldular. Göstermiş olduğunuz tüm yardımlar, ilgi ve alakanız ayrıca güler yüzünüz için hepinize sonsuz sevgi ve saygılarımızı iletiriz
avatar022

M&Z

Hasta YorumlarıBaşarı hikayalerimizi paylaşıyoruz

HAMİLEYİM!!
Değerli doktorum Verda Hanım, Embriyolog Mustafa Bey, sevgili Gökçe Hemşiremiz ve diğer bütün ekip arkadaşlarına ne kadar dua ve teşekkür etsem azdır. Kaliteli ekip, güleryüzlü hizmet ve başka yerlere göre çok hızlı cevap veren ekip. Bugün kan sonucum çıktı ve HAMİLEYİM!! Bu işte yıllarca çok yoruldum herkes için bu merkezi önereceğim. Ben size güvendim sizde bu güvenimi sonuna kadar devam ettirdiniz. Herkese tekrar çok teşekkür ederim yıllar sonra hayallerimiz gerçek oldu.
avatar022

Ş&D

Hasta YorumlarıBaşarı hikayalerimizi paylaşıyoruz

Sevgili Kıbrıs Tüp Bebek Merkezi sizi ailem kadar çok seviyorum.
Çünkü yıllardır olamadığım tamamlanamadığım kısmımı sizler tamamladınız. Sevgili Verda hocam tüm samimiyetiniz ve dürüstlügünüz için; sevgili Mustafa Bey candan emekleriniz için, canım İdil’im bu meşakkatli sürede bana her türlü desteği ve güleryüzünü esirgemediğin için ve beni sizlerle tanıştıran tüm çalışanlarınızın titizliği için herşeyden önce umutlarımı kaybettiğimde beni de ANNE olma mutluluğuna kavuşturduğunuz için sonsuz teşekkür ederim. Sizi çok ama çok seviyorum. Gelecek yaz bebeğimle Girne’ye mutlaka geleceğim. Sevgiler...
avatar022

S&D

İletişimSorunuz mu var? Hemen cevaplayalım...

contact

KIBRIS TÜP BEBEK MERKEZİ
Fevzi Çakmak Sok. Kurtuluş Cad.
Girne / Kuzey Kıbrıs
Tel: 0533 850 0 200 (Whatsapp)
Email: [email protected]

Haritada Görüntüle

İLETİŞİM FORMU

captcharefresh
Whatsapp Destek