Kuzey Kıbrıs Tüp Bebek Kliniği

ivf tup bebek klinikKuzey Kıbrıs'ta IVF tedavilerinde uzmanlaşmış son derece deneyimli bir IVF Uluslararası hasta danışmanı ve koordinatörüyüz. Her bir hasta için en iyi uyarlanmış tavsiye ile sonuçlanan yıllarca bilgi ve tecrübe sunuyoruz ve ayrıca hastaları durumunuza uygun, en yüksek standartları ve başarı oranlarını çalıştıran en iyi doğurganlık tedavilerine yönlendiriyoruz.

Danışman olarak rolümüz, en uygun tedavilerin seçiminde en iyi tavsiyeyi sağlamayı içerir. Taleplerine göre hastalarına randevularına eşlik ederek, gerektiğinde ve nerede, ne zaman ve nerede tercüme edildiğini destekliyor, tavsiye veriyor ve tercüme ediyoruz. Hastanın döngüsünü koordine etmek için hem hastalar hem de sağlık personeli ile irtibat kuruyoruz. Tedavi sırasında hastaya adım adım rehberlik ediyoruz. Ayrıca, Kuzey Kıbrıs'a geldiğinde hastaya kalacak yer verilmesini tavsiye ediyoruz.

Amacımız hastalarımıza ebeveyn olma yolculuğunuzla ilgili olarak en iyi bilgi ve tavsiyeyi sağlamaktır. Oldukça deneyimli bir IVF koordinatörü olarak size uygun tedaviniz hakkında tavsiyelerde bulunacağız.

Tüp Bebek Tedavi Döngüsünde Yer Alan Adımlar

Doktor ile ilk istişare

Doktora danışacaksınız. Gerekirse doktor kan testinden geçecektir. Doktor, yumurtalık rezervini ayırt etmek için dahili bir başlangıç ​​taraması yapacaktır. Bu tamamlandığında, doktor yumurtalıklarınızı uyarmak için almanız gereken bir ilaç reçete edecektir.

Orada evden tedaviye başlayan hastalar için, her şeyden önce kadın hasta, IVF koordinatörünün hastaya menstrüel döngüsünün ikinci veya üçüncü gününde bir temel tarama ile yapmasını sağlayacak çeşitli bir hormon kan testi yapacaktır. Sonuçlar doktora gönderildikten sonra, doktor hastanın yumurtalık durumuna göre ilacı analiz eder ve reçete eder.

İlaç yanıtınızın izlenmesi.

Doktor tarafından tarama muayenesinden geçtiğiniz yumurtalık stimülasyonunuzun ilerlemesini izlemek için başka bir randevu için kliniğe geleceksiniz.

Adım adım takip etmeniz için size bir reçete ve bir protokol tedavi takvimi verilecektir. Birkaç kez tarama yapacak ve ilaç dozajlarını analiz etmek ve ayarlamak için doktora göndereceksiniz.

Yumurta olgunlaşması.

Yumurtalarınızın toplanmasından iki gün önce, yumurtaların olgunlaşmasını tetikleyen bir hormon tetikleyici enjeksiyonunuz vardır.

Tetikleyici enjeksiyon gününden bir gün önce Kıbrıs'a ulaşacaksınız. Tetikleyici enjeksiyon süresini ayarlamak için bir doktor konsültasyonuna ve muayenesine sahip olacaksınız. Enjeksiyon uygulandıktan 36 saat sonra yumurta alımı yapılır.

Yumurta toplama.

Bu basit, kısa prosedür için hafif bir genel anestezi alırsınız. Doktor, yumurtalarınızı ultrason rehberliğinde bir teknik kullanarak alacaktır.

Sperm üretimi.

Yumurta toplama gününde, erkek ortak bir sperm örneği sağlayacaktır.

Döllenme.

Embriyolog spermi ICSI olarak adlandırılan laboratuardaki olgun yumurtaya enjekte edecektir. ICSI'den 24 at sonra yumurtalar döllenir ve erken embriyo gelişimi başlar.

Embriyo transferi.

Yumurta toplamadan üç ila beş gün sonra, doktorunuz femal hastaların rahmine bir ila üç sağlıklı embriyo aktarır.

Hamilelik testi.

Embriyo transferinden on iki gün sonra tedavinin pozitif veya negatif olup olmadığını öğrenmek için Beta HCG testi adı verilen bir kan testiniz vardır.

Whatsapp Destek